Om Kok & Kastrup

Kok & Kastrup er en del af Ostebørsen, som har årtiers erfaring med at sælge de mest smagfulde oste. I tre generationer har familien Kastrup leveret en hel verden af ost til de, der laver maden til andre. Nu vil vi også gerne være dem, der laver mad til alle jer der bor i vores nabolag, når I har brug for en ekstra hånd i køkkenet.

Kok & Kastrup Hverdagsmad er tilberedt af vores kok Andreas, som har en solid faglig baggrund fra bla. d’Angleterre og Kong Hans Kælder. Når Andreas tilbereder et måltid er følgende elementer vigtige. Et måltid er tilberedt med respekt for de gode råvarer, det gode håndværk og den gode smag. Vi bruger råvarer af højeste kvalitet, gerne økologisk. Maden afspejler sæsonen, og vi bruger lokale råvarer, der hvor det giver mening. Alt er tilberedt fra bunden, uden unødvendige tilsætningsstoffer og kræver minimalt arbejde derhjemme. Alt er pakket i praktisk emballage der tåler opvarmning i ovnen. Med maden følger en nem og overskuelig guide til opvarmning og servering. Den perfekte løsning til dig der ønsker sund, veltillavet mad af gode råvarer, med masser af smag, kant og kærlighed!

 

Virksomheden blev grundlagt i 1934, da Aksel Munch Mortensen startede som ostehandler. I 1955 oplærtes svigersønnen Ib Kastrup som ostehandler og kørte rundt i området omkring Bisserup. I dag er Ostebørsen er en moderne grossistvirksomhed, der drives af Henrik og Birgitte Kastrup. Ostebørsen rummer i dag også eget mikromejeri, ostebutik og café i Vemmelev.